Rehabilitación en Carballo

Rehabilitación para vivienda en Carballo

Neste caso afrontamos a recuperación dunha vivenda de mediados do século XX. O espazo configúrase a dúas caras, un fronte á estrada e unha á galería sur que configurará o alma de la vivienda concentrando salón e cociña, que unirán un deseño moderno coa calidez e o valor patrimonial dos muros de pedra desnuda.
O conxunto de galería e escaleira conformarán os elementos de carácter da vivenda, a cal concentrará planta alta o gros dos seus espazos, buscando separarse dos usos industriais do baixo anexo.
xxxx.jpg
Pedra, madeira e metal, como elementros primarios da construción, dialogan con mobiliarios sinxelos, e acabados limpos e funcionais, un nexo de unión entre o pasado e o novo presente do edificio.
 

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s